• Brasov

 • Str. Lanii 49, Brasov, Romania
  Tel: 026 844 0267
  office@damelectroterm.com

 • Covasna

 • VILLEX srl

  Str. Turóczi Mózes, nr.10 Jud. Covasna Târgu Secuiesc 
  Tel: 0267-363640
  office@villex.ro

 • Declaratia din Revista Electricianul 07/2014 - BMS

   

  Integratorul Domestia, DAMELECTROTERM V.B. srl din Brașov a implementat soluția de comandă a iluminatului Domestia la un important fabricant de componente și subansamble auto din România. 

  Iată ce declara domnul Cristian Damian, directorul firmei DAMELECTROTERM V.B. srl:

   “Am folosit sistemul de control al iluminatului Domestia la hala de producție și pentru două clădiri de birouri ale unui client din industria automotive. Am oferit clientului un grad sporit de flexibilitate, modularitate și un confort sporit al controlului iluminatului.Este posibilă rapid, simplu și fără costuri suplimentare, o reconfigurare ușoară a controlului iluminatului și a climatizării spațiilor respective.Cu Domestia, de la oricare întrerupător se poate comanda oricare corp de iluminat și în plus, apare și posibilitatea de a folosi diverse scenarii.Reconfigurarea comenzilor și a funcțiilor de control ale sistemului de iluminat se pot face oricând fără costuri suplimentare și simplu chiar de către beneficiar.”

  “Oferim o soluție nouă de control al iluminatului, cu numeroase posibilități, care îl fac pe beneficiar să se simtă mai liber în propria casă. Tehnica nu trebuie să stânjenească  ci să degreveze oamenii de servituți, să le simplifice viața și să le ofere în plus și alte beneficii cum ar fi economia de energie. Când poți să stingi o lampă mult mai simplu și mai rapid din orice punct al locuinței, esti mai tentat să fii mai econom”, ne-a declarat domnia-sa.