• Prezentare video Domestia

 • Despre DOMESTIA

   

  Domestia este o firma tanara care a devenit lider pe piata belgiana in urma unei idei revolutionare.  Evolutia tehnologiei dar si a cerintelor in crestere a beneficiarului final a facut necesara identificarea unei solutii pentru simplificarea sistemului electric al imobilelor care sa permita sporirea confortului si al functionalitatilor fara a ridica in mod disproportional costurile.  De aceea, Domestia a creat un sistem de casa inteligenta (domotica) unic si revolutionar care depaseste cu mult asteptarile.

   In cei 10 ani de activitate Domestia a produs si vandut 5000+ de sisteme de domotica/casa inteligenta pe piata belgiana. Aceste rezultate sunt datorate unui raport calitate – pret imbatibil. Majoritatea Arhitectilor, Proiectantilor, Inginerilor, Implementatorilor si Electricienilor care au utilizat un sistem Domestia au devenit utilizatori fideli. 

  Calitatea, pretul, simplicitatea de configurare si de programare, fiabilitatea, modularitatea, functiile aditionale sunt doar cateva dintre avantajele oferite de sistemul de casa inteligenta creat de Domestia.

  Principalul implementator al sistemelor Domestia  pe piata belgiana este o societate care apartine Grupului BAM.  In urma increderii pe care a manifestat-o fata de sistemul Domestia aceasta societate a crescut exponential in ultimii 10 ani devenind una dintre societatile lider de instalatii electrice pe piata belgiana. 

  Printre clientii care au ales sa implementeze sistemele Domestia se  afla: Hotel de la Source SPA – Francorchamps in Belgia (Hotelul Circuitului de Formula 1), Hotel Van Der Valk Verviers – Belgia, Clubul de Fotbal Standard din Liege,  Hotel IBIS – Lichtenbusch - Germania, Palatul prezidential din Togo, etc.

  Domestia este prezenta acum si in Romania si este la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta sa faceti trecerea spre sistemul electric 2.0 si pentru a va ajuta sa identificati cele mai optime solutii pentru clientii dumneavoastra.

  De la 01.01.2015, FRAENKSYS srl din Brasov devine importator principal in Romania.